Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Aragon - proiect castigator la Bienala de Arhitectura

Noi dam tot ce avem mai bun in fiecare proiect in care ne implicam. Suntem profesionisti, interesati de nevoile clientului si ne integram perfect in circuitul general pentru buna desfasurare a proiectului; facem echipa cu clientul si toate celelalte parti interesate, astfel incat cladirea sa fie functionala si estetica.

La fel s-a intamplat si in cazul proiectului ARAGON, situat chiar in vecinatatea sediului Lindab, in Stefanestii de Jos, vizibil cu ochiul liber de pe DN3.

In toamna lui 2023, proiectul Aragon a castigat premiul sectiunii "Cladiri industriale, administrative, turistice si sport/loisir”  la "Bienala Nationala de Arhitectura 2023, editia a XV-a". Aragon a castigat in fata altor proiecte nominalizate precum "Buzesti Tiriac Tower" sau "Stadionul Rapid – Giulesti". Lindab a proiectat, livrat si montat aceasta cladire.

Distinsii arhitecti ai biroului Ene+Ena Arhitectura au prezentat extraordinar de frumos intregul proiect. Delecteaza-te aici - https://www.uar-bna.ro/2023/proiecte/169/

Din stirileprotv.ro:

<<...Insa pentru prima data, la Bienala a fost premiata si o cladire industriala, aflata la mica distanta de capitala. Culorile folosite si forma se imbina perfect cu acest camp de rapita. Conf. dr. Lorin Niculae, arhitect, prodecan al Facultatii de arhitectura, UAIM: „Un proiect care se integreaza in peisajul agricol cu naturalete, incercand sa nu introduca un element de discontinuitate, sa nu altereze acest peisaj. E practic una cu peisajul din care merge si care poate sa devina un exemplu de buna practica pentru toti cei care au de construit arhitectura industriala.”>>

Felicitari noua tuturor, pentru ca o cladire metalica Lindab este premiata in randul arhitectilor. Se pare ca culoarea galben ne poarta noroc.

Lindab. Profesionistii constructiilor tale.