Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

CADOU: FOLIA ANTICONDENS

 

61dcbc23-92a7-4cfa-a6f9-ef92bc6592c9.jpeg

Oferta speciala: la achizitia unui sistem de acoperis de minim 100 mp, primesti CADOU FOLIA ANTICONDENS!

Acoperisurile Lindab sunt sigure, durabile si estetice, insa diferenta dintre un acoperis cu o durata mare de viata si unul care necesita intretinere, o fac materialele de calitate si montajul executat impecabil.

Folia anticondens este esentiala pentru protectia impotriva umiditatii si pentru mentinerea durabilitatii acoperisului dumneavoastra. Specialistii o denumesc drept cea mai eficienta solutie impotriva condensului care se poate forma sub tigla, din cauza diferentei de temperatura dintre interiorul casei si mediul exterior.

Nu rata aceasta oportunitate de a beneficia de un produs de inalta calitate, oferit gratuit pe o perioada limitata.

CADOU, folia anticondens Lindab!

  • Iti oferim cadou folie anticondens LAF 75 pentru sistemele complete de invelitoare Nordic400, Skane, SRP Click, SRMax, ROCA, PLX, FAP, LXD si PXALM. Pentru sistemele complete de invelitoare LTM 300 si Smart iti vom oferi cadou folie anticondens BASIC 100.
  • Sistem complet = tigla metalica, tigla metalica cu acoperire granulata, tabla cu falt mecanic, tabla pentru faltuit + elemente fixare + elemente de tinichigerie (sau tabla plana) + sistem de jgheaburi si burlane Lindab Rainline.
  • Cantitatea de folie anticondens [m2] oferita va fi calculata dupa formula: (m2 utili tigla metalica) x 1.15., rotunjit la jumatate de sul ( 1 sul = 75 m2);
  • Campania promotionala dse desfasoara in perioada 15 iulie – 31 august 2024.

Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu o oferta de nerefuzat!

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.