Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Elimina alergiile! Avem o solutie pe termen lung?

Incepe sezonul polenului

Tuse, ochi iritati, stranut sau congestie nazala: acestea sunt cateva dintre simptomele care afecteaza aproximativ 25% dintre persoanele care sufera de alergii la polen. Cei mai norocosi sunt obligati sa lupte cu simptomele chinuitoare doar cand si cand, in timp ce altii sunt obligati sa lupte cu simptomele chinuitoare in fiecare zi a anului.

Reactiile alergice sunt cel mai adesea declansate de praf, aer viciat si polen: tocmai de aceea este extrem de importanta mentinerea optima a calitatii aerului in randul celor care sufera de alergii. Cu toate acestea, odata cu sosirea primaverii, ventilatia conventionala nu este suficienta, de fapt, poate inrautati semnificativ calitatea aerului din interior, deoarece polenul care intra poate declansa simptomele.

Editie permanenta, solutii temporare

Cel mai adesea, cei care sufera de alergii incearca sa atenueze solutia prin utilizarea regulata sau sezoniera a diferitelor medicamente. Cu toate acestea, majoritatea dintre ele nu sunt intotdeauna eficiente, in multe cazuri luarea lor are si efecte secundare (oboseala). Diverse spray-uri si creme nazale se aplica pe zonele uzate, cauzate de utilizarea frecventa a servetelului, in timp ce picaturile pentru ochi fac gaura la buget in mod constant. Mai mult, acestea sunt potrivite doar pentru ameliorarea si eliminarea temporara a simptomelor, nu ofera o solutie permanenta la baza problemei.

Solutii impotriva polenului?

Exista insa o solutie care nu amelioreaza simptomele alergiei doar punctual, ba mai mult, are rgija si de buzunarul tau pe termen lung. Sistemele de ventilatie la domiciliu pot reduce semnificativ frecventa si intensitatea simptomelor, deoarece pot oferi o calitate a aerului mult mai buna decat ventilatia conventionala: impiedica patrunderea polenului in aerul de la interior cu un filtru special incorporat.

Dar cum poate un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura sa pastreze polenul in afara casei tale?

Aparatul foloseste temperatura camerei pentru a incalzi aerul proaspat care intra din exterior cu ajutorul valvelor de aer si a grilajelor ascunse in tavan, perete sau chiar podea. Sistemul de ventilatie este capabil sa recupereze 80-90% din caldura. Un element suplimentar important al sistemului este un filtru de polen, care filtreaza polenul din aerul exterior, astfel incat cei care sufera de alergii pot respira usurati.

 

Viata de zi cu zi fara griji

Prin urmare, imbunatatirea calitatii aerului in spatiile de locuit poate oferi o solutie pe termen lung pentru toti cei care sufera de simptome de alergie. In plus, garanteaza o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii chiar si pentru cei cu care locuiesc in aceeasi gospodarie, dar nu sunt predispusi la alergii.

Sistemul de ventilatie Lindab asigura alimentarea cu aer proaspat 24 de ore pe zi. Cu acest echipament, puteti uita de ventilatia traditionala, iar filtrele incorporate va asigura ca polenul ramane afara.