Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Toamna aduce pret special la acoperisul Lindab

A venit vremea sa cauti alternative pentru acoperisul casei tale. Acesta-i motivul pentru care citesti aceste randuri.

Cel mai probabil intentionezi sau esti deja in procesul de constructie al casei la care visai demult. Casa de la zero, care sa vina in intampinarea nevoilor fiecarui membru al familiei, o investitie serioasa cu multe decizii de luat si batai de cap, atat legat de produsele & solutiile pe care le ai la indemana, cat si legat de serviciile de montaj.

Sau poate te bate gandul sa renovezi o casa ai veche si ai un milion de intrebari legate de schimbarea acoperisului. Cand sa programez decopertarea? Oare trebuie sa schimb si lemnul? Dar cat m-ar costa totusi tabla?

Oricare ar fi scenariul, ia in calcul UN PRET SPECIAL la TIGLA METALICA CU GRANULE MINERALE LINDAB ROCA, PROFIL RUSTICA, culoare TEAK: 7.48 EURO/BUC.

Pretul special este valabil pentru tigle metalice Roca Rustica teak antracit, care fac parte dintr-un sistem de invelitoare Lindab Roca*.

*Sistem de invelitoare Lindab Roca: tigla metalica Roca Rustica, elemente de tinichigerie Roca, accesorii pentru etansare, accesorii pentru fixare.

Toate celelalte produse care compun un sistem complet vor fi ofertate/facturate conform preturilor si promotiilor in vigoare la data ofertei/comenzii.

Pretul special este valabil pentru comenzi lansate pana la 15 noiembrie 2023, in limita stocului disponibil. Promotia nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte speciale.

Ce-ti recomandam noi mai departe:

Cere oferta la info@lindab.ro sau la 0744328433

Daca ai oferte asemanatoare de la alti producatori/vanzatori, aloca-ti timp, analizeaza cu atentie si compara mere cu mere.

Este important sa faci o alegere informata si sa lucrezi cu profesionisti pentru a asigura calitatea si durabilitatea acoperisului tau si pentru ca investitia facuta de tine sa merite cu adevarat!

Lindab. Profesionistii constructiilor tale